Bloed, Zweet & Tranen gaat over het bewogen leven van Nederlands grootste volkszanger, André Hazes. Het is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als ‘Zeg maar niets meer’, ‘Een beetje verliefd’ en ‘Ik meen ‘t’ en zijn moeizame laatste…

Dramatic portrait about the nervous wreck behind Holland's biggest folk singer: André Hazes.

The Theory of Everything vertelt het buitengewone en inspirerende levensverhaal van de briljante en gerenommeerde astrofysicus Stephen Hawking (Eddie Redmayne), zijn liefdesrelatie met Jane Hawking (Felicity Jones) en zijn gevecht tegen de ziekte ALS.

It’s Oscars night and the smart money’s on Eddie Redmayne as Best Actor for his extraordinary portrayal of scientist Stephen Hawking in The Theory of Everything. Part love story, part biopic, we sa.

A Girl Walks Home Alone At Night is de eerste Iraanse Vampier Western die ooit is gemaakt. Schrijver en regisseur van de film Ana Lily Amirpour geniet zichtbaar van het pulp genre. Het resultaat is een vrolijke mash-up van dat genre met de invloeden van de spaghetti western, foto romans, horror films en de Iraanse New Wave.

A Girl Walks Home Alone At Night Fitting that the coolest movie of the year gets the coolest poster. The bleeding "T" signals what lays ahead in rookie director Ana Lily Amirpour's Iranian vampire Western film. (Yes, you read that correctly.

n de nabije toekomst is de aarde door de levensstijl van de twintigste eeuw zo vervuild, dat er bijna geen voedsel meer groeit. NASA bestaat niet meer, maar als een groep overblijvende onderzoekers van NASA een mysterieus wormgat in ons zonnestelsel ontdekt, is dit misschien de enige kans om de aarde te redden. Cooper en een aantal astronauten gaan op verkenning uit, om te zien welke mogelijkheden er zijn om in de ruimte te reizen door een wormgat naar een andere dimensie van het universum.

Directed by Christopher Nolan. With Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Mackenzie Foy. A group of explorers use a newly discovered wormhole to surpass the limitations on human space travel and conquer an interstellar endeavor.

Adieu au langage is de nieuwste film van regisseur Jean-Luc Godard.

NYFF Hello, “Goodbye” – Jean-Luc Godard’s ‘Goodbye to Language’ New York Film Festival 2014

Met een cast die bestaat uit surfers, zwendelaars, gebruikers en rockers, een moordlustige afperser, rechercheurs, een undercover saxofonist en de Golden Fang, een mysterieus vehikel dat misschien alleen maar in het leven is geroepen door tandartsen om de belasting te ontduiken. Half surf noir, half psychedelisch gestoei, typisch Thomas Pynchon.

Paul Thomas Anderson's new film 'Inherent Vice' will leave you confused, paranoid and contemplating a career as a private investigator. These are just some of the questions we had after seeing the film on Friday.

Pinterest
Search