Constructed for Beijing Design Week 2012, the ‘Ban’ pavilion draws inspiration from floral petals in the way the shape of the flower is created by its bent petals. Designed by Orproject, Ban is constructed from bent polymer sheets which form a self-supporting structure and create shapes and volume from a multitude of leaves. © Jasper James and Orproject

Gallery of 'Ban' Pavilion / Orproject - 7

Constructed for Beijing Design Week 2012, the ‘Ban’ pavilion draws inspiration from floral petals in the way the shape of the flower is created by its bent petals. Designed by Orproject, Ban is constructed from bent polymer sheets which form a self-supporting structure and create shapes and volume from a multitude of leaves. © Jasper James and Orproject

8th China Flower Expo Information Center / Lab Architecture Studio

8th China Flower Expo Information Center / Lab Architecture Studio

Projeto De Arquitetura, Arquitetura Dobrável, Laboratórios, Estúdios, Modelo, Construção, Escolas, Galeria, Arquitetura

Orquideorama | Jardín Botánico / Medellín

O incrível Orquideorama em Medellin na Colômbia, projetado por Plan B e JPRCR…

Swedish design studio Form Us With Love created the visual concept around Botanic, Bolon's new line of environment-friendly vinyl flooring. The concept was to reflect nature’s variety of organic architecture and wealth of detail. Nature photography and handicraft have inspired flowers, herbs and plants in woven vinyl.

Swedish design studio Form Us With Love created the visual concept around Botanic, Bolon's new line of environment-friendly vinyl flooring. The concept was to reflect nature’s variety of organic architecture and wealth of detail. Nature photography and handicraft have inspired flowers, herbs and plants in woven vinyl.

Introducing green plants within the dining area. Infusing greenery with the wooden-theme concept creates an outdoor effect. However, seeing how the Academic Bistro is small and confined, greenery should be kept at a minimum, maybe just one portion of the bistro. In addition to the ambiance, it caters to the growing importance of environment sustainability.

Sleek Sustainable Eateries

Introducing green plants within the dining area. Infusing greenery with the wooden-theme concept creates an outdoor effect. However, seeing how the Academic Bistro is small and confined, greenery should be kept at a minimum, maybe just one portion of the bistro. In addition to the ambiance, it caters to the growing importance of environment sustainability.

Swedish design studio Form Us With Love created the visual concept around Botanic, Bolon's new line of environment-friendly vinyl flooring. The concept was to reflect nature’s variety of organic architecture and wealth of detail. Nature photography and handicraft have inspired flowers, herbs and plants in woven vinyl.

Swedish design studio Form Us With Love created the visual concept around Botanic, Bolon's new line of environment-friendly vinyl flooring. The concept was to reflect nature’s variety of organic architecture and wealth of detail. Nature photography and handicraft have inspired flowers, herbs and plants in woven vinyl.

British architectural firm Marks Barfield, known for their treetop walkway at London's Kew Botanical gardens and Europe's first eco-mosque, have now designed a bamboo tower that hopes to become a pioneering research centre in the heart of the Amazon jungle.

Spiraling Bamboo Science Tower To Observe Amazon Rainforest

British architectural firm Marks Barfield, known for their treetop walkway at London's Kew Botanical gardens and Europe's first eco-mosque, have now designed a bamboo tower that hopes to become a pioneering research centre in the heart of the Amazon jungle.

The VanDusen Botanical Garden Visitor Centre creates a harmonious balance between architecture and landscape—from a visual and ecological perspective. Inspired by the organic forms and natural systems of a native orchid, the1,765-square-metre  building is organized into undulating green roof ‘petals’ that float above rammed earth and concrete walls.

O novo Centro de Visitas do Jardim Botânico VanDusen, no Canadá, é um edifício verde, que além de se camuflar em meio à natureza, recebeu a certificação LEED Platina. O projeto foi feito pelo escritório de arquitetura Perkins+Will.

Pinterest
Pesquisar