Question de style : Les salles de bains contemporaines aiment la nature. Para la casa de Aca.

Wonderland Park Residence - Fiore Landscape Design Outdoor shower with slatted wood back wall. Love it A&N

Nice

Wallace Ridge by Whipple Russell Architects

The glass shield on this modem fire pit reflects and amplifies the flame. I will be remodeling my house to this.

Casa Terraville / AT Arquitetura Glass mosaic tiled pool with large swimout area with deck. Pinned to Pool Design by Darin Bradbury.

Gallery of Terraville House / AT Arquitetura - 2

Casa Terraville / AT Arquitetura. The modern lines and the pool flowing towards the house we have a winner.

a house in the hills - interiors, style, food, and dogs

I like the use of both the timber deck and concrete/tiles in this outdoor space. I like the minimalistic look and clean lines. And I like the shallow big area at the end of the pool and the integration layout of the spa, of everything!

UBHouse by Paula Martins Arquitetura, Interiores & Detalhamento | HomeDSGN, a daily source for inspiration and fresh ideas on interior desig...

UBHouse by Paula Martins Arquitetura, Interiores & Detalhamento

UBHouse is a private residence designed by Paula Martins Arquitetura, Interiores & Detalhamento. It is located in Rio de Janeiro, Brazil, and has a warm and sleek aesthetic. Photos courtesy of Paula Martins Arquitetura, Interiores & Detalhamento

Para disfarçar a escada do tipo caracol (agora exposta) e remeter ao mar, a parede do fundo ganhou látex com pigmento azul da Anil Tintas, “de resultado mais profundo e brilhante que tons de catálogo”, diz Ana. O espelho ajuda a clarear o espaço e reflete as plantas. Cimento queimado recobriu as paredes, a bancada e a churrasqueira, localizada em função do exaustor. “

Reformar para quê? Ideias para cozinha, quarto, sala e varanda

Para disfarçar a escada do tipo caracol (agora exposta) e remeter ao mar, a parede do fundo ganhou látex com pigmento azul da Anil Tintas, “de resultado mais profundo e brilhante que tons de catálogo”, diz Ana. O espelho ajuda a clarear o espaço e reflete as plantas. Cimento queimado recobriu as paredes, a bancada e a churrasqueira, localizada em função do exaustor. “


More ideas
Pinterest
Search