Casa-pátio aproxima moradores da natureza (Foto: Nelson Kon/Divulgação)

Casa-pátio aproxima moradores da natureza

Casa-pátio aproxima moradores da natureza (Foto: Nelson Kon/Divulgação)

Residência\ Brasil (São Paulo), 2015. Terra e Tuma Arquitetos Associados\ Casa Mipibu.

Galeria de Casa Mipibu / Terra e Tuma Arquitetos Associados - 17

Residência\ Brasil (São Paulo), 2015. Terra e Tuma Arquitetos Associados\ Casa Mipibu.

Backyard by Falling Waters Landscape, Inc.

Brilliant Backyard Ideas, Big and Small

Backyard by Falling Waters Landscape, Inc.

L-Shape seating!!!

L-Shape seating!!!

Casa Nua,© David Cervera                                                                                                                                                                                 Mais

Galeria de Casa Nua / Taller Estilo Arquitectura - 18

Casa Nua,© David Cervera Mais

Casa Nua,© David Cervera

Galeria de Casa Nua / Taller Estilo Arquitectura - 4

Casa Nua,© David Cervera

Galeria da Arquitetura | Residência São Luis do Paraitinga - Grandes panos de vidro integram a construção à paisagem externa

Residência São Luis do Paraitinga

Galeria da Arquitetura | Residência São Luis do Paraitinga - Grandes panos de vidro integram a construção à paisagem externa

item16.rendition.slideshowVertical.patrick-dempsey-malibu-home-17-outdoor-seating-area

A casa do Patrick Dempsey em Malibu

item16.rendition.slideshowVertical.patrick-dempsey-malibu-home-17-outdoor-seating-area

adorável

This award winning outdoor space was created by recycling fallen trees, recycled concrete well cover & discarded lum

adorável

A new concrete floor and cedar-sheathed pillars and beams create a palette-perfect connection to the garage’s existing organic stone hues. Extra amenities, including a ceiling fan/light, help to increase comfort and therefore use of the space. Behind the cedar-clad wall hides a potting shed with storage, sink, and plumbing.

Cool Garage Conversions to Copy Immediately

A new concrete floor and cedar-sheathed pillars and beams create a palette-perfect connection to the garage’s existing organic stone hues. Extra amenities, including a ceiling fan/light, help to increase comfort and therefore use of the space. Behind the cedar-clad wall hides a potting shed with storage, sink, and plumbing.

Pinterest
Pesquisar