Fabiano Silva Soares

Fabiano Silva Soares

Fabiano Silva Soares
More ideas from Fabiano
SmithGroup | Case Studies | View by Industry | Education | Arizona State University Taylor Place

This has a nice mix of options in the lunch spaces of flexible tables, transparent dividers. The raw materials of concrete walls and wood acoustic panels on the ceiling. Also the high seating at the "bar"

Richmond Centre Dining Terrace (Richmond, British Columbia) - Conceived according to the design principles of Feng Shui, the goal was to create an urban, modern and environmentally-conscious design. The Dining Terrace, located in the space of a former multiplex cinema on the upper level of the shopping centre, evokes a restaurant quality environment using both indigenous and recycled materials.

Richmond Centre Dining Terrace (Richmond, British Columbia) - Conceived according to the design principles of Feng Shui, the goal was to create an urban, modern and environmentally-conscious design. The Dining Terrace, located in the space of a former multiplex cinema on the upper level of the shopping centre, evokes a restaurant quality environment using both indigenous and recycled materials.