The Mullins residence is an existing single storey Victorian home which was extensively renovated and extended over a single level to accommodate a growing

The Mullins residence is an existing single storey Victorian home which was extensively renovated and extended over a single level to accommodate a growing

Atlas Holdings – Greenwich Offices Connecticut./ From high-impact lounge areas, to height adjustable executive desks or communal tables, each piece addresses varying needs for Atlas team members or guests they host in their office.

Atlas Holdings – Greenwich Offices Connecticut./ From high-impact lounge areas, to height adjustable executive desks or communal tables, each piece addresses varying needs for Atlas team members or guests they host in their office.

The public and private zones of the Chancellery are delineated by an undulating timber wall, clad in timber battens, running the length of the fitout.

The public and private zones of the Chancellery are delineated by an undulating timber wall, clad in timber battens, running the length of the fitout.

Pinterest
Pesquisar