landscape-a-design: “Project: VAT83 Multi-user Office Designer: PLH Location: Copenhagen ”

landscape-a-design: “Project: VAT83 Multi-user Office Designer: PLH Location: Copenhagen ”

Neugestaltung Tessiner Platz by Kuhn-Truninger  Zurich, Switzerland, 2006

Neugestaltung Tessiner Platz by Kuhn-Truninger Zurich, Switzerland, 2006

Urban Lounge http://europaconcorsi.com/projects/227078?utm_campaign=ec_newsletter&utm_content=project_227078&utm_medium=email&utm_source=newsletter_402

Urban Lounge http://europaconcorsi.com/projects/227078?utm_campaign=ec_newsletter&utm_content=project_227078&utm_medium=email&utm_source=newsletter_402

Brightly coloured rubber and grass carpet in this park in Copenhagen.

Brightly coloured rubber and grass carpet in this park in Copenhagen.

Thessaloniki public square redesign proposal Design: G.Zoupas, A.Avlonitis, P.Krimitsas, R.Haldezou, I.Kontopoulou 2012

Thessaloniki public square redesign proposal Design: G.Zoupas, A.Avlonitis, P.Krimitsas, R.Haldezou, I.Kontopoulou 2012

Peninsula_Burswood_HASSELL-(2) « Landscape Architecture Works | Landezine

Peninsula_Burswood_HASSELL-(2) « Landscape Architecture Works | Landezine

The two-level Royal York Condominium project spanned the roofs of two parking garages and totaled 14,000 square feet.

The two-level Royal York Condominium project spanned the roofs of two parking garages and totaled 14,000 square feet.

SLA got the assignment to create an urban space that could tie the new headquarter together with the surrounding area, the har-bor, and the rest of Copen-hagen.   An open space in front of a bank does not necessarily need to be anonymous, grey, and void of people. On the contrary, SLA designed the area as a green and welcoming ‘open foyer’ for the public and employees of the bank alike.

Galeria de Projeto Urbano: City Dune, a praça privada - 14

SLA got the assignment to create an urban space that could tie the new headquarter together with the surrounding area, the har-bor, and the rest of Copen-hagen. An open space in front of a bank does not necessarily need to be anonymous, grey, and void of people. On the contrary, SLA designed the area as a green and welcoming ‘open foyer’ for the public and employees of the bank alike.

http://www.landscapeonline.com/research/lasn/2014/08/img/25945/25945-1.jpg

http://www.landscapeonline.com/research/lasn/2014/08/img/25945/25945-1.jpg

Gensler Designs Bright Yellow Parklet for D.C. | Architect Magazine | Urban Design, Architects, Golden Triangle Business Improvement District (BID), District Of Columbia

Gensler Designs Bright Yellow Parklet for D.C. | Architect Magazine | Urban Design, Architects, Golden Triangle Business Improvement District (BID), District Of Columbia

Pinterest
Pesquisar