IS / Yo Yamagata Architects

IS / Yo Yamagata Architects

© Forward stroke Inc© Forward stroke Inc© Forward stroke Inc© Forward stroke Inc Esta casa tem a configuração em três camadas. No sentido norte-sul...

The coloured windows of the MAC 567, the new Business Park in Milan by Matthias Sauerbruch and Louisa Hutton

The coloured windows of the MAC 567, the new Business Park in Milan by Matthias Sauerbruch and Louisa Hutton

Wall to wall louvres-why in the world we don't have this throughout most of the southern US I'll never know

Wall to wall louvres-why in the world we don't have this throughout most of the southern US I'll never know

Malibu Beach House  Malibu, United States     A project by: Richard Meier & Partners Architects

Malibu Beach House Malibu, United States A project by: Richard Meier & Partners Architects

Carabanchel Bamboo House - Madrid, Spain;  a five-story residential building covered with bamboo louvres covering the windows;  designed by Foreign Office Architects (FOA);  photo by Nicole Jewell

Carabanchel Bamboo House - Madrid, Spain; a five-story residential building covered with bamboo louvres covering the windows; designed by Foreign Office Architects (FOA); photo by Nicole Jewell

Louver House, Sapporo, Japan / Code Architectural Design

Louver House / Code Architectural Design

Edifício Alvar Aalto / Christiane Laclau & Rafael Borelli Arquitetos Associados

Edifício Alvar Aalto / Christiane Laclau & Rafael Borelli Arquitetos Associados


Mais ideias
Wall to wall louvres-why in the world we don't have this throughout most of the southern US I'll never know

Wall to wall louvres-why in the world we don't have this throughout most of the southern US I'll never know

Checker Box Office Complex    http://www.archdaily.com/59291/checker-box-office-complex-arsh-design-group/

Checker Box Office Complex / Arsh Design Group

Checker Box Office Complex http://www.archdaily.com/59291/checker-box-office-complex-arsh-design-group/

Aalen University Extension - MGF Architekten

Aalen University Extension / MGF Architekten

As divisórias de madeira “ripada” tem ganhado espaço por dividirem ambientes criando um ar rústico, mas sem interferir tanto na iluminação.

Malibu Beach House  Malibu, United States     A project by: Richard Meier & Partners Architects

Malibu Beach House Malibu, United States A project by: Richard Meier & Partners Architects

Pinterest
Pesquisar