DIY Tutorial - Vintage Inspired Crepe Paper Easter Baskets. smilemercantile.com

Tutorial: Crepe Paper Easter Baskets

Páscoa chique. #ovosdecorados #eastereggs #páscoa #easter

Make Your Own Elegant Easter Eggs

Paasei van wol: ballon insmeren met vaseline en opblazen, wol in stukjes van 30 cm knippen en in behanglijm doen,  door je handen halen om te veel lijm eraf te halen en op de ballon plakken, 48 uur laten drogen,  de ballon (opgeblazen) van de wol drukken en bovenin een klein gaatje prikken zodat de lucht langzaam weg loopt. Nog even laten drogen en dan kan je een gat erin knippen en versieren. Dit is en voorbeeld, heb m niet zelf gemaakt.

Paasei van wol: ballon insmeren met vaseline en opblazen, wol in stukjes van 30 cm knippen en in behanglijm doen, door je handen halen om te veel lijm eraf te halen en op de ballon plakken, 48 uur laten drogen, de ballon (opgeblazen) van de wol drukken en bovenin een klein gaatje prikken zodat de lucht langzaam weg loopt. Nog even laten drogen en dan kan je een gat erin knippen en versieren. Dit is en voorbeeld, heb m niet zelf gemaakt.

Spring idea...or could do for any season.  Foam wreaths are a buck at Dollar Tree. @ Nikki Cooksey, this wreath is all you baby!

Spring idea...or could do for any season. Foam wreaths are a buck at Dollar Tree. @ Nikki Cooksey, this wreath is all you baby!

Pinterest
Pesquisar