Mais ideias
n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

AXO_DIA_Shanghai Hongqiao CBD Office Headquarters Building / LYCS Architecture

Gallery of Shanghai Hongqiao CBD Office Headquarters Building / LYCS Architecture - 13

this concept office design for an LA creative media agency, contains a menagerie of typological hybrids, which together engender a unique interior world.

this concept office design for an LA creative media agency, contains a menagerie of typological hybrids, which together engender a unique interior world.

GreenStone Garden - Landscape project by Konrad Wójcik. If you're a user experience professional, listen to The UX Blog Podcast on iTunes.

GreenStone Garden - Landscape project by Konrad Wójcik. If you're a user experience professional, listen to The UX Blog Podcast on iTunes.

Pinterest
Pesquisar