Pinterest • O catálogo de ideias do mundo todo

NORDLI Cómoda c/8 gavetas IKEA Pode usar uma cómoda modular ou combinar várias para conseguir uma solução de arrumação à medida do seu espaço.

STOLMEN Commode 2 tiroirs - 110x50 cm - IKEA

Para guardar os livros com estilo, que tal uma estante de madeira? Simples e funcional, o artigo ajuda na hora de organizar a sala.

de ombiaiinterijeri

IKEA Design 2014/2015

IKEA Design 2014 | ombiaiinterijeri NORDLI drawer

de IKEA

PAX Wardrobe, white stained oak effect

IKEA - BRIMNES, 4-drawer chest, , Smooth running drawers with pull-out stop.

de dcoracao.com - blog de decoração e tutorial diy

Mil e uma ideias para renovar a cômoda

Mil e uma ideias para renovar a cômoda - dcoracao.com - blog de decoração

IKEA - NORDLI, Ladekast met 16 lades, , Je kan één ladekastmodule gebruiken of er meerdere combineren en zo de ruimte optimaal benutten.De ingebouwde demper vangt de lade op en zorgt voor een langzame, stille en zachte sluiting.Met de verstelbare poten kan je oneffenheden in de vloer opvangen.

IKEA - STOCKHOLM, Tv-meubel, beige, , Het tv-meubel is zo gemaakt dat je alle snoeren netjes kan wegwerken: je kan ze tussen de planken door leiden en door de snoeropeningen aan de onderkant van het meubel naar buiten trekken.De planken zijn in hoogte verstelbaar en de opberger is eenvoudig aan te passen aan wat je wilt opbergen.Je kan het tv-meubel tegen een muur of vrijstaand in de kamer plaatsen. Door de mooie achterkant is het ook zeer geschikt als scheidingswand.Het tv-meubel heeft ...