Explore Decor And Design, Staircase Design, and more!

Make sure you remember to tag images of your favorite staircases with Tomorrow, our editors will post their favorites. Pictured here is Paul Cocksedge’s sustainably-designed living staircase in painted steel and Forest Stewardship Council-complia

Spiraling Staircase with Vegetation Embedded into Banisters2

paul cocksedge the living staircase designboom

pinterest.com/fra411 #stairs - Paul Cocksedge concept for Ampersand - Soho London

stairs - Paul Cocksedge concept for Ampersand - Soho London Sin palabras!

The Living Staircase by Paul Cocksedge for Ampersand

Paul Cocksedge has completed a spiral staircase featuring a garden, a library and a tea bar.

Żyjący Schody, Londyn, 2015 - Paweł Cocksedge

Image 10 of 12 from gallery of Living Staircase / Paul Cocksedge. Photograph by Mark Cocksedge

River Safari in Singapore by DP Architects

DP architects initiates river safari as an immersive journey

Image 9 of 14 from gallery of River Safari / DP Architects. Photograph by Rory Daniel

Image 6 of 33 from gallery of Erasmus University Rotterdam / Paul de Ruiter Architects. Photograph by Jeroen Musch

Gallery of Erasmus University Rotterdam / Paul de Ruiter Architects - 6

Image 30 of 33 from gallery of Erasmus University Rotterdam / Paul de Ruiter Architects. Photograph by Paul de Ruiter Architects

KFighter.com

KFighter.com

living-staircase-fresh-plants-on-balustrade

A Living Staircase Adds A Natural Element To A London Office

A New Twist: Paul Cocksedge Designs A Living Staircase in London

Gallery of Children’s Hospital Zürich / Herzog & de Meuron - 4

Gallery of Children’s Hospital Zürich / Herzog & de Meuron - 4

Image 4 of 4 from gallery of Children’s Hospital Zürich / Herzog & de Meuron. Entry Courtyard of the Centre for Teaching and Research © Herzog & de Meuron

11

Những dự án vườn và hồ bơi cao cấp cho chung cư tại Thái Lan

The outdoor garden and pool designed by the Thai landscape architectural firm Shma for the Summer Residential Condominium transformed the space configured by the seven-story building and neighboring wall into a restful refuge inspired by the sea.

sou fujimoto paris school oxo architectes learning centre ecole polytechnique designboom

sou fujimoto to build learning center at ecole polytechnique

Image 6 of 16 from gallery of Sou Fujimoto-Led Team Selected to Design Ecole Polytechnique Learning Centre in Paris. Courtesy of Sou Fujimoto Architects, Manal Rachdi OXO Architects and Nicolas Laisné Associates

Plantwire and Plantwall at emporia, Malmö, Sweden #hanginggardens

Other version of green wall: Plantwire and Plantwall at emporia, Malmö, Sweden

all the beauty things...

My Serenity Need to find thr name of this rose

Kurve 7 /// Stu/D/O Architects:

Kurve 7 / Stu/D/O Architects

Glass panels lead the eye from the sides up and across the concrete cover…

Out side in for this office space.                                                                                                                                                                                 More

The Perfect Office - Exohub, LG Ultra Wide Display and Office Ideas

Pinterest
Search