Explore essas ideias e muito mais!

,

O Marina Bay Sands, localizado em Cingapura, é o hotel mais caro do mundo e tem a maior piscina exterior infinita do mundo. O que ela tem de tão especial? Está

Museu do Amanhã - Rio de Janeiro, Brazil. Designed by Santiago Calatrava.  #Brasil #Brazil

Museu do Amanhã - Rio de Janeiro, Brazil. Designed by Santiago Calatrava. #Brasil #Brazil

.detalhe de degrau metálico

.detalhe de degrau metálico

a casa, e o rio passa no meio

a casa, e o rio passa no meio

The house was shaped by spatial restrictions. 'The angled walls push the interior spaces outward both visually and as experienced,' says Svenson. 'The horizontal lines of the railings and screen porches add to that. To increase this perception the angled walls occur only in areas suspended in the air—they are never tied to the ground.brThe architect carved out a parking and storage area underneath the residence. 'The house feels as though it floats above the ground plane,' he says.

The house was shaped by spatial restrictions. 'The angled walls push the interior spaces outward both visually and as experienced,' says Svenson. 'The horizontal lines of the railings and screen porches add to that. To increase this perception the angled walls occur only in areas suspended in the air—they are never tied to the ground.brThe architect carved out a parking and storage area underneath the residence. 'The house feels as though it floats above the ground plane,' he says.

G House / Paz Gersh Architects

G House / Paz Gersh Architects

a árvore da montanha

a árvore da montanha

Construindo Minha Casa Clean: 45 Piscinas Suspensas Maravilhosas!!! Veja como Fazer!

Construindo Minha Casa Clean: 45 Piscinas Suspensas Maravilhosas!!! Veja como Fazer!

A sensação de que a piscina não termina e se confunde com a mata foi proposital. O arquiteto Ricardo Ferri conseguiu esse efeito quando previu a borda infinita. Ao fundo, à esq., nota-se a frondosa copa do araçá (Foto: Casa e Jardim)

A sensação de que a piscina não termina e se confunde com a mata foi proposital. O arquiteto Ricardo Ferri conseguiu esse efeito quando previu a borda infinita. Ao fundo, à esq., nota-se a frondosa copa do araçá (Foto: Casa e Jardim)

✭ Lantern in Sandnes, Norway by AWP + Atelier Oslo

✭ Lantern in Sandnes, Norway by AWP + Atelier Oslo

Pinterest • O catálogo de ideias do mundo todo
Search