Explore Projects, Entrance, and more!

Apartment #114 is a minimalist apartment located in Tokyo, Japan, designed by G architects studio. This is a renovation project of a side corridor-type multiple dwelling house, first sold at the end of 1970s. The original layout was for a rather small three-bed room apartment, which was typical for a condominium apartment during this period. The original layout was designed to optimize the economic efficiency and functionality from the developer’s point of view – taking into account the…

Apartment #114

Apartment #114 is a minimalist apartment located in Tokyo, Japan, designed by G architects studio. This is a renovation project of a side corridor-type multiple dwelling house, first sold at the end of 1970s. The original layout was for a rather small three-bed room apartment, which was typical for a condominium apartment during this period. The original layout was designed to optimize the economic efficiency and functionality from the developer’s point of view – taking into account the…

Since 1998 the Web Atlas of Contemporary Architecture

LOVE HOUSE. Yokohama, Japan

Love House has been built by architect Takeshi Hosaka in Yokohama Kanagawa, Japan.

ACA Amore Campione Architettura · CCF

ACA Amore Campione Architettura · CCF

llabb, Anna Positano · Riviera Cabin

llabb, Anna Positano · Riviera Cabin

kljtqfmlnwcrzq1bllqb.jpg (1440×961)

From the first day we visited this site, we understood the potential of this curious layout. It resembled a maze with several heights, features we ended up e.

Window House by Yasutaka Yoshimura Architects

This tiny seaside home in Kanagawa by Yasutaka Yoshimura Architects is contained within little more than a pair of oversized windows raised up on stilts.

Renovated Apartment with Fabric Walls in Tokyo by Daisuke Motogi

DMA's 'room with pockets' promises to organise the life of a designer

In dit Antwerps rijhuis dat werd gerenoveerd door BULKarchitecten werd even gevreesd dat de woning door al het beton wel erg grijs werd. De ...

In dit Antwerps rijhuis dat werd gerenoveerd door BULKarchitecten werd even gevreesd dat de woning door al het beton wel erg grijs werd. De ...

Pinterest
Search