Explore Modern Cottage, Contemporary Cottage, and more!

Cantilevered Holiday Home on a Cliff Overlooking a Lake in Canada

Cantilevered Holiday Home on a Cliff Overlooking a Lake in Canada

Image 2 of 18 from gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect. Photograph by Doublespace Photography

Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect

Gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect - 7

Image 7 of 18 from gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect. Photograph by Doublespace Photography

Riley’s Cove Residence by Olson Kundig Architects

Riley's Cove Residence by Olson Kundig Architects

Olson Kundig Architects, Riley’s Cove Residence, Seattle WA "This remodel and addition to a house opens up the original floor plan and creates a new entry sequence, providing a view through the house and reinforcing indoor-outdoor connections.

modern residence (4)

Cantilevered timber-clad retreat overlooks lakeside views in Canada Val des Monts cottage by Christopher Simmonds Architect – Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

elevation lake cottage house

Val-des-Monts Lake Cottage

Gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect - 18

Plan de travail de salle de bain en bois

Chalet contemporain en bois niché dans la forêt Canadienne

Off-Grid-Home-in-Extremadura-by-Abaton_20

Extremadura Off the Grid House by Abaton Architects

Christopher Simmonds creates forest retreat in Canada

Christopher Simmonds creates forest retreat in Canada

Image 9 of 18 from gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect. Photograph by Doublespace Photography

A cantilevered living room offers forest views in this house near Ottawa

Christopher Simmonds creates forest retreat in Canada

Image 11 of 18 from gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect. Photograph by Doublespace Photography

furniture Cooperative House / YUUA Architects & Associates

Built by YUUA Architects & Associates in Tokyo, Japan with date Images by SOBAJIMA Toshihiro . NOIE -cooperative house- is a Tokyo Cooperative house with eleven dwelling units which color the townscape individual.

Woonkeuken in landelijk interieur met groot kookeiland en hoge wand met inbouwapparatuur van ruw eiken - maatwerk van JP Walker

Woonkeuken in landelijk interieur met groot kookeiland en hoge wand met inbouwapparatuur van ruw eiken - maatwerk van JP Walker

b8ca18f24eefdc5fdea60ce5b4e13b1a.jpg (437×655)

Havart designed the open shelving, which is coated with the same black finish as the cabinets. The lowest, walnut shelf matches the adjacent kitchen table. Photo by: Alexi Hobbs

Image 4 of 18 from gallery of Val-des-Monts Cottage / Christopher Simmonds Architect. Photograph by Doublespace Photography

Pinterest
Search