Explore Modern Minimalist, Minimalist Decor, and more!

Cabo de Vila House by Spaceworkers

Spaceworkers curves concrete roof and glass walls for Cabo de Vila in Portugal by

Antonin Ziegler covers abandoned barn in zinc plates to create rustic home in northern France

Zinc plates protect the wooden structure of this barn in the village of Notre-Dame-de-Bliquetuit, which was been transformed into a home by Antonin Ziegler

Herzog & de Meuron · No. 345, Roche Bau 1 · Divisare

Take a Tour Through Herzog and de Meuron’s Newly Completed “Building Switzerland’s Tallest Tower

From mod-minimal spaces to dreamy converted barns, be inspired by these airy spaces that make the most natural light.  View the Original Post / Follow Desire To...

5 Spaces That Take Advantage Of Natural Light (The Edit)

emphasis on affordability, reuse and how people live and thrive within their designs is at the forefront of their Glasshouse Residence. Simple yet stylish, open-plan with an industrial vibe, warm and human-scale.

Single Family House By Andreas Fuhrimann Gabrielle Hächler Architects In Zurich Oberland, Switzerland

Single Family House By Andreas Fuhrimann Gabrielle Hächler Architects In Zurich Oberland, Switzerland

Like the concrete wall & skylights >>Single Family House By Andreas Fuhrimann Gabrielle Hächler Architects In Zurich Oberland, Switzerland

youCUBE / 5468796 Architecture

Gallery of youCUBE / 5468796 Architecture - 8

Image 8 of 34 from gallery of youCUBE / 5468796 Architecture. Photograph by James Brittain

Gallery of Casa Cabo de Vila / spaceworkers - 14

Materials meet seamlessly like an iPhone at northern California home by Natoma Architects

Materials meet seamlessly “like an iPhone” at northern California home by Natoma Architects

Location: Atherton, California - OZ Residence is a minimalist architecture project located in Atherton, California, designed by Stanley Saitowitz

The concrete floors and white high gloss cabinetry offer a simple minimalist feel for this kitchen

VMS House / Marcos Miguelez

Built to accentuate its unusual triangular plot, the VMS House takes advantage of its layout to provide natural light throughout the day.

Hans Verstuyft Residence & Office | http://www.yellowtrace.com.au/inside-design-architecture-studios/

Stories On Design: Design & Architecture Studios

Penthouse Antwerp is a timeless live-work space located in Antwerp, Belgium, designed by Hans Verstuyft Architecten. An office of the late sixties was renovated.

54-story twisting tower in Malmo, Sweden. The Breathtaking Melissani Cave in Greece. A Room With A View – Jade Mountain Resort, St Lucia The Crooked Forest Komodo Island Indonesia Another Roo…

twisting tower in Malmo, Sweden. The Breathtaking Melissani Cave in Greece. A Room With A View – Jade Mountain Resort, St Lucia The Crooked Forest Komodo Island Indonesia Another Roo…

House Passage of Landscape by ihrmk The 15.4-metre-tall structure is set on a grassy hillside in the grounds of the hotel Bella Vista Sakaigahama to take in views of the Seto Inland Sea, which borders the city of Onomichi in Hiroshima Prefecture.

Staircases spiral around the core of a wedding chapel

Pinterest
Search