Pinterest • O catálogo de ideias do mundo todo

Explore Vans, Magarita e muito mais!

39/52 De gruwelijke generaal / Jozua Douglas

31/52 De dertig mooiste verhalen van de sprookjesverteller - The Tjong Khing (VakantieBieb 2015)

De waanzinnige tandarts | Dacid Williams - Tip van de #Kinderjury 2015 voor kinderen die niet angstig zijn uitgevallen. Leg geen tand onder je kussen.... Anders komt de tandenheks... 10/52

46/52 De reis van Raaf en Papegaai / Li Lefebure en ill. Jenny Bakker. Boek volgens de thematiek van: oo hoe mooi is panama. Het gras lijkt altijd groener aan de andere kant van de heuvels. En there is no place like home. Vooral indrukwekkend vanwege de schitterende illustraties. Ook bijzondere: de uitleg van aardrijkskundige begrippen als tectonische platen op simpele wijze zonder kinderachtig te worden.

30/52 Zombie van Zandwijk. / Reggie Naus. Kostelijk boek uit de serie van de piraten van hiernaast.

12/52 Kodo de weg van de boog. Mooi en bijzonder boek waarbij de illustraties van Mark Jansen delen van het verhaal vertellen.

32/52 de zee kwam door de brievenbus / Selma Noort. Watersnoodramp prachtig omschreven door de ogen van een 8-jarig kind.

22/52 spijkerzwijgen / Simon van der Geest. Prachtig boek met verhalen in een verhaal. Ook mooi: de omslag hoort bij de climax, oplossing en einde van het verhaal.

11/52. Geweldig boek voor kinderen die niet van lezen houden. Ook voor boekenwurmen, maar niet op de fiets!

34/52. Weer zo'n boek waarin je tegen de hoofdfiguur wil zeggen: praaaaat. Dit keer pesten vanuit het perspectief van de meeloper.