Pure nature! Catrin Welz Stein

⊰ Posing with Posies ⊱ paintings of women and flowers - Catrin Welz-Stein - Pure Nature

The Rose Garden by Catrin Welz-Stein

The Rose Garden, Catrin Welz-Stein Nagy utazás az életünk, de ki kell tartani

The Empress - Tarot Deck in the making: Catrin Welz-Stein

I have started working on a tarot deck, beginning with the cards of the Major Arcana. It is a big project and a challenge, thankfully I can.

"Thumbelina (Däumelinchen)" Picture by Catrin Welz-Stein posters, art prints, canvas prints, greeting cards or gallery prints. Find more Picture art prints and posters in the ARTFLAKES shop.

Awakening by ChristianSchloe

Anything can happen in the world of Christian Schloe. Surreal art is the best way to define the work of his digital paintings, which transport us to a world of

©Catrin Welz-Stein - Collage

⊰ Posing with Posies ⊱ paintings & illustrations of women & children with flowers - Camille by Catrin Welz Stein

Unwrapped by Catrin Welz Stein

"Unwrapped" Picture by Catrin Welz-Stein posters, art prints, canvas prints, greeting cards or gallery prints. Find more Picture art prints and posters in the ARTFLAKES shop.

"Viharban csak az a fa marad állva, amelynek mélyek és erősek a gyökerei. De vigyázz! Az ember gyökerei nem a földben vannak, hanem fönt, az égben! A jövőjében. A te igazi gyökered nem az apukád, az anyukád, nem a család, amelyben születtél, nem is a föld, amelyen élsz, hanem az, ha tudod, KIÉRT és MIÉRT élsz! Ha van életcélod! Ha szeretsz valakit, akiért érdemes élni: az a gyökered.   A remény a legerősebb gyökér. És az, hogy valamit még tenned kell magaddal, másokkal! Ha hív egy belső…

"waiting for summer" Digital Art by Christian Schloe posters, art prints, canvas prints, greeting cards or gallery prints. Find more Digital Art art prints and posters in the ARTFLAKES shop.

Catrin Welz-Stein

View Der Blumenstrauss by Catrin Welz-Stein and purchase the artwork as fine art print, canvas and framed wall art

Dibujos locos de mujer

Idea: Turquoise hues to sky with this tree style, contrasted with crimson. "The Rose Garden" - Christian Schloe

This is one o' them therr "high-brow" jokes...

Salvador Dalí 1939 Date 29 November 1939 Source Portrait photographs of celebrities, Carl Van Vechten photograph collection. Library of Congress LOT no.

Pinterest
Search