Explore Window Seats, Le Val, and more!

Explore related topics

tumblr_nveb6gXCXK1qat99uo2_540.jpg (538×718)

Image 8 of 18 from gallery of Métrailler House / Savioz Fabrizzi Architectes. Photograph by Thomas Jantscher

Gallery of Quartéis de Santa Justa / Carvalho Araújo - 9

Gallery of Quartéis de Santa Justa / Carvalho Araújo - 9

Image 9 of 14 from gallery of Quartéis de Santa Justa / Carvalho Araújo. Photograph by NUDO

Gallery - Centro Cultural Casal Balaguer / Flores & Prats + Duch-Pizá - 10

Gallery of Centro Cultural Casal Balaguer / Flores & Prats + Duch-Pizá - 10

Image 1 of 39 from gallery of Centro Cultural Casal Balaguer / Flores & Prats + Duch-Pizá. Courtesy of Flores & Prats + Duch-Pizá

Wonderful Residence Filled With Natural Light Year-Round

Carlton-Terrace-01

Wonderful Residence Filled With Natural Light Year-Round

Casa de Ladrillos,Cortesia de Ventura Vizi

Galería de Casa de Ladrillos / Ventura Virzi arquitectos - 3

Davidson Rafailidis makes space for affectionate functionality - News - Frameweb

Davidson Rafailidis makes space for affectionate functionality

- Awesome Artist Studio (for a painter & ceramist/ silversmith) & Greenhouse

Light-House,©  Lucas K. Doolan

Gallery of Light-House / Shen Ting Tseng Architects - 11

© Thomas Jantscher

Pre/Post-School / Savioz Fabrizzi Architectes

Completed in 2015 in Vétroz, Switzerland. Images by Thomas Jantscher . Two buildings are set into the naturally-sloping site. The first building, to the south, accommodates the pre/post-school childcare unit and the.

Fountain/reflecting pool at the Sunnylands Annenberg Center

A Visit to Palm Springs for The Cultural Landscape Foundation Board Meeting

Reflection Pond: SUNNYLANDS with desert landscape garden designed by The Office of James Burnett.

House in Matsubara by Fujiwarramuro Architects | HomeDSGN, a daily source for inspiration and fresh ideas on interior design and home decoration.

House in Matsubara by Fujiwarramuro Architects

Indoor/outdoor with hidden kitchen. House at Kawachi-Matsubara by Fujiwaramuro Architects

Gallery of House Cr / Gonçalo Duarte Pacheco - 2

Gallery of House Cr / Gonçalo Duarte Pacheco - 2

kazu721010:  “ Maida Vale soft apartment / MWAI  Photos © MWAI  ”

Refurbishment of a split level top floor apartment in a Victorian terrace in central London. At the heart of the project is the beautifully crafted entrance .

Santa Fe. Backyard.

An outdoor water feature adds a subtle soundtrack to the property while keeping the plants irrigated. Eric Garcetti, mayor-elect of Los Angeles, and his partner, Amy Wakeland. Photo by: Misha Gravenor

Pinterest
Search