Pinterest
search

Explore Conference Room, Interior Office, and more!

m7 One Shelley Street

Office Tour: One Shelley Street

One Shelley Street Office Interior : By Clive Wilkinson Architects ~ HouseVariety

#sisalcarpet.com  Bolon was is installed at Fraunhofer Portugal Offices – a non-profit private research association and is part of the German Fraunhofer-Gesellschaft, the largest organization for applied research in Europe. Architect Luis Pedra Silva explains, “We think Bolon is a material with many advantages. It allows for soft and comfortable surface… It is durable, even in high traffic areas, easy to clean and very versatile.

Image 1 of 26 from gallery of Fraunhofer Headquarters / Pedra Silva Architects. Photograph by João Morgado

One Shelley Street Office Interior by Clive Wilkinson Architects

CONTEMPORIST: One Shelley Street in Sydney, Australia is an effort to reframe the requirements and performance of the Century office. On behalf of the Macquarie Group by Clive Wilkinson Group.

Clive Wilkinson Architects designed a new office design in Sydney, Australia for Macquerie.

Office Tour: One Shelley Street

Contemporary One Shelley Street Office Interior Design by Clive Wilkinson Architects Home Architecture Design Images - Architecture & Interior Design Ideas and Online Archives

cameron zegers photography 1 700x466 Inside MECs Colorful Sydney Offices

Office Tour: Inside MEC’s Colorful Sydney Offices

Bishan Public Library,© Patrick Bingham-Hall

Gallery of Bishan Public Library / LOOK Architects - 6

Shopping Mall Interior, Shoping Mall, Kiosk, Commercial Interiors, Public Spaces, Commercial Center, Suzhou, Shopping Center, Retail

Big Mac: Clive Wilkinson Designs Macquarie Group's Massive Headquarters | Projects | Interior Design

Big Mac: Clive Wilkinson Designs Macquarie Group's Massive Headquarters

The company should capable of providing quality design and planning service for Adelaide office fitouts. It is their responsibility to ensure the services.

Parksite This former ambulance garage in the centre of Rotterdam borders on a secluded park. Replacing the rear wall with a large glass window creates a direct relationship to it.  #orange #kitchen #dugout #  www.doepelstrijkers.com

Parksite Residence 9 Highly Creative Layout Defining Parksite Residence in Rotterdam

Pinterest
Search