Explore Architecture Interior Design and more!

El Bosque House by Ramon Esteve Estudio | HomeAdore

See pictures of the El Bosque House (Chiva, Spain), designed by Ramon Esteve Estudio. Discover stylish architecture and interior design ideas for your home.

© Nasser Malek Hernández

Casa Sierra Leona / JJRR/ARQUITECTURA

Division of floors & use of wall to create division - Casa Sierra Leona / José Juan Rivera Río

RISHPON - Ando Studio

Stone-walled house with WOW factor by Ando studio

la-casa-el-bosque-ramon-esteve (4)

The Forest House, designed by Ramon Esteve Estudio, is located in Valencia, Spain. This luxurious residence surrounded by a pine forest is based on the stone

Archello

Casa El Bosque in Chiva - Design: Ramon Esteve - Location: Chiva, Valencia, Spain

Ibiza villa design inspiration bycocoon.com | bathroom design | kitchen design…

modern home architecture Fountains & Ponds

The Forest House by Ramón Esteve Estudio de Arquitectura

The Forest House by Ramón Esteve Estudio de Arquitectura

Edinburgh practice A449 has adapted a "nondescript" mid-20th-century dwelling in the Scottish Borders to create a home with scenic views for a writer.

Edinburgh practice A449 has adapted a "nondescript" mid-20th-century dwelling in the Scottish Borders to create a home with scenic views for a writer.

http://leemconcepts.blogspot.nl/2015/06/binnenkijken-in-het-huis-met-de-piano.html #hethuismetdepiano #modern #bungalow #moldavie #benbitalia #poliform #design #interior #zwembad #pool #binnentuin #patio

House with piano 11

Classy

View From Above Lounge Area Enhancing the Feeling of Space: The Cresta Residence Designed by Jonathan Segal FAIA

ramon esteve interview designboom

interview with architect and designer ramon esteve

ramón esteve frames the forest house with masonry walls

.

House In Monasterios, Spain / designed by Ramon Esteve Estudio

Photo And Video, Spaces, Gardening, Instagram, Videos, Ps, Photos, Architecture, Windows

dream house with swimming pool

Gallery of A House / Estudio GMARQ - 9

This modern residence is a 2011 project created for a couple located in Buenos Aires, Argentina. Estudio GMARQ worked closely with their clients when designing the home in order to fit their present lifestyle and to anticipate a growing family.

AP+House+/+MVN+Arquitectos

Gallery of AP House / MVN Arquitectos - 25

Image 26 of 35 from gallery of AP House / MVN Arquitectos. Courtesy of MVN Arquitectos

Pinterest
Search