Explore House Interiors, Interieur, and more!

CB HOUSE – Dinning room - #noarq #house #interior #dining #whitecloset #marblewalls #wooddesign #whitedesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

CB HOUSE – Dinning room - #noarq #house #interior #dining #whitecloset #marblewalls #wooddesign #whitedesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

1,065 Likes, 5 Comments - est (@est_living) on Instagram: “INSPIRATION: Deep set timber framed windows and over sized sofas make for beautiful living rooms to…”

1,065 Likes, 5 Comments - est (@est_living) on Instagram: “INSPIRATION: Deep set timber framed windows and over sized sofas make for beautiful living rooms to…”

Patio als daglicht-oplossing in donkere ruimten

McLaren Excell is an ambitious and energetic design-led architecture practice based in Marylebone, Central London. The practice is co-directed by Luke McLaren and Robert Excell, working primarily on private residential and commercial projects.

BITURBO - Stairs view - #noarq #renovation #furniturewall #stairs #detail #whitedesign #wooddesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco: #B.Loft - Photography by Arménio Teixeira

BITURBO - Stairs view - #noarq #renovation #furniturewall #stairs #detail #whitedesign #wooddesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco: #B.Loft - Photography by Arménio Teixeira

NO APARTMENT - Living room - #noarq # renovation #living #shelves #greydesign #whitedesign #woodfloor - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

NO APARTMENT - Living room - #noarq # renovation #living #shelves #greydesign #whitedesign #woodfloor - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

Image 11 of 20 from gallery of Ricart House / Gradolí & Sanz. Photograph by Mariela Apollonio

Gallery of Ricart House / Gradolí & Sanz - 11

archatlas: “ An Urban Oasis in Valencia The design for Ricart House in Valencia by Sanz & Gradolí has a very simple concept, let the house revolve around a courtyard, a small urban oasis, providing.

NO APARTMENT - Living room, view from kids bedroom and the entrance - #noarq # renovation #living #shelves #light #greydesign #whitedesign #woodfloor - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

NO APARTMENT - Living room, view from kids bedroom and the entrance - # renovation - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

BITURBO - Interior view and stairs detail - #noarq #renovation #stairs #detail #whitedesign #wooddesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco: #B.Loft - Photography by Arménio Teixeira

BITURBO - Interior view and stairs detail - #noarq #renovation #stairs #detail #whitedesign #wooddesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco: #B.Loft - Photography by Arménio Teixeira

CB HOUSE – Acess stairs to the garden - #noarq #house #exterior #garden #stairs #whitedesign #wooddesign by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

CB HOUSE – Acess stairs to the garden - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Photography by Arménio Teixeira

BITURBO - Stairs view - #noarq #renovation #furniturewall #stairs #whitedesign #wooddesign #light by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco: #B.Loft - Photography by Arménio Teixeira

BITURBO - Stairs view - #noarq #renovation #furniturewall #stairs #whitedesign #wooddesign #light by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco: #B.Loft - Photography by Arménio Teixeira

NP HOUSE - Stairs - #noarq #renovation #stairs #whitedesign #wooddesign #window #light - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco Design by B.Loft + OBibelot - Photography by Arménio Teixeira

Noarq No Arquitectos Lda

This wooden cabin features an open living, dining and kitchen area with lots of windows to let natural light in and to take advantage of the water views.

This small wood cabin sits on the rocky coast of Norway

TYIN Tegnestue Architects have designed this small 645 square foot wooden cottage that sits on top of rocks by the sea in Møre og Romsdal, Norway.

JS APARTMENT - Living room - #noarq # renovation #living #woodfloor #greydesign #whitedesign #ceilingdesign #light - by José Carlos Nunes de Oliveira - © NOARQ - Deco Design by B.Loft + OBibelot - Photography by Arménio Teixeira

Noarq No Arquitectos Lda

Pinterest
Search