Explore these ideas and more!

Imagem relacionada

Imagem relacionada

Because the original kitchen had been removed, Alexandra made the decision to widen the gallery-style room by ten inches. Floor-to-ceiling glass makes for ample natural light in the eating area, while the Vitra wall tiles provide a contemporary touch.

Lafayette Park resident Keira Alexander sits in her renovated kitchen. The wall tile is by Vitra. See the other rooms in her townhouse here. Photo by Raimund Koch. This originally appeared in Mies van der Rohe, Lafayette Park.

Architects: Mies van der Rohe  Location: Berlin, Germany  Architect: Ludwig Mies van der Rohe

Gallery of AD Classics: Landhaus Lemke / Mies van der Rohe - 1

Architects: Mies van der Rohe Location: Berlin, Germany Architect: Ludwig Mies van der Rohe

a7201c285f9c410b9d682fdb1b4d9b22.jpg (236×314)

a7201c285f9c410b9d682fdb1b4d9b22.jpg (236×314)

Haus Lange & Haus Esters | Mies van der Rohe | Flickr - Photo Sharing!

Haus Lange & Haus Esters | Mies van der Rohe | Flickr - Photo Sharing!

img_0889-scaled1000.jpg (1000×667)

img_0889-scaled1000.jpg (1000×667)

mies van der rohe, haus esters - Pesquisa do Google

mies van der rohe, haus esters - Pesquisa do Google

miesvanderrohe casa-001

miesvanderrohe casa-001

mies van der rohe, haus esters - Pesquisa do Google

mies van der rohe, haus esters - Pesquisa do Google

miesvanderrohe casa-006

miesvanderrohe casa-006

AD Classics: Villa Tugendhat,© Alexandra Timpau

Gallery of AD Classics: Villa Tugendhat / Mies van der Rohe - 22

miesvanderrohe casa-014

miesvanderrohe casa-014

miesvanderrohe casa-012

miesvanderrohe casa-012

Pinterest
Search