ridean maria

ridean maria

8
Followers
44
Following
Sou extrovertida adoro fazer amizades novas
ridean maria
More ideas from ridean
Cantik tak? Saya memang suka gunakan glass beads sebab dia sangat bling-bling . Kalau suka meh lah hantar kat kami. Siapa nak hantar tempahan jahit baju pun kami dah mula terima. Boleh bawa sekali sample baju yang sedap untuk dipakai ya. Boleh datang ke kedai kami di Kelana Jaya Parklane busines center. Ayu 017 2836592. Zil 010 2258942 Www.debeadscollection.com #debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutun...

Cantik tak? Saya memang suka gunakan glass beads sebab dia sangat bling-bling . Kalau suka meh lah hantar kat kami. Siapa nak hantar tempahan jahit baju pun kami dah mula terima. Boleh bawa sekali sample baju yang sedap untuk dipakai ya. Boleh datang ke kedai kami di Kelana Jaya Parklane busines center. Ayu 017 2836592. Zil 010 2258942 Www.debeadscollection.com #debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutun...

555 Likes, 18 Comments - Cappuccino Fashion (@cappuccinofashion) on Instagram: “Apaixonadíssima por esse macaquinho que acabou de chegar!!”

555 Likes, 18 Comments - Cappuccino Fashion (@cappuccinofashion) on Instagram: “Apaixonadíssima por esse macaquinho que acabou de chegar!!”