Nische

Fensterbank (VILLA G - Situated on a hill above the wetlands edging the fjord just outside the Danish town Randers, Villa G is an interpretation of traditional Danish brickwork.

山區

An amazingly designed house!

Y.A. studio - Noe Valley (rear view)

Rear view of a stylish contempory multi-faceted house design by Y. Would love to see if this can be achieved with period properties in the UK

Architectura - Belgische Architectuurprijzen: Rijwoning van ONO architectuur in Antwerpen

ONO architectuur, renovation of a row house in Sint-Niklaas, Belgium (Gert Somers awarded the Belgian award for architecture in the single house category in

Os vidros valorizam um visual clean, moderno e todo o projeto arquitetônico... Veja mais detalhes em http://www.corrimao-inox.com Mais

Fachadas de Casa com Cores Claras Off-White! Dicas de Tintas!

Fabulous Exterior, talk about some curb appeal!

BACK STORIED Without altering its turn-of-the-20th-century facade, architect Christopher Polly transformed the rear of this Newtown, Australia, home from bleak to bright.

Haines House, Christopher Polly Architect (Just The Design)

Maßgeschneidert und bezahlbar - Hamburg: CUBE Magazin

Maßgeschneidert und bezahlbar - Hamburg: CUBE Magazin

Architects: Oscar Gonzalez Moix Location: La Molina District, Peru Design Team: Ernesto Bartra, Beatriz Rodríguez, Nicolás Moser Constructor: Ing. Jose

La Planicie House II / Oscar Gonzalez Moix

La Planicie House II in La Molina District, Peru designed by Oscar Gonzalez Moix © Juan Solano

Y.A. studio - Noe Valley

A full remodel of a San Francisco residence by Y. Studio approached with sustainability in mind. Featuring open and efficient floor plans, abundant natural light and ventilation, and materials carefully selected for the future.

oasis

Great entrance - Philippines: C House by Archipelago architects

Light-Filled Renovation Brings Cohesion to San Francisco Home | Dwell

The house was designed to complement the challenging triangular corner site and its context - George Bradley, architect.

Gorgeous library extension

glass reading room love this! Maximizing the natural light!

A project by Tom Kundig from Seattle-based studio Olson Kundig Architects, The Brain is a striking cinematic laboratory designed for a filmmaker. The cubic-foot building is made of glass and cast-in-place concrete, and features interior.

entre les espaces, pour un peu de solitude ou une discussion plus intime Alternative workplace.

"window seats" Eriksen Skajaa Architects for Netlife Research (The Monastery, Reflection nooks outside of offices)

Container House

Image 2 of 18 from gallery of Grangegorman Residence / ODOS architects. Courtesy of ODOS architects

concrete bunker

31 Carysfort Road House in Dublin by ODOS Architects

Pinterest
Search