Pinterest
Quem entra na morada ou passa de um bloco ao outro atravessa este corredor, com teto de vidro e palha de dendê (Fibra Nativa), solução que barra a chuva e deixa passar uma suave luz filtrada. No piso, pré-moldados de concreto no tom cinza-escuro (ref. 2932), da Stone. Projeto de Gui Mattos.

Madeira no piso e no teto traz acolhimento à vivendo de campo

hallway with natural texture and color – stone wall, grass ceiling, cement, pebble, wood

Living room

Atmosfera suave e acolhedora na Barra

Modern Living Spaces // oversized wood coffee table at the Casa da Barra da Tijuca de Bruno Carvalho

Coberturas em balanço tem meu amor sincero!!

I totally LOVE this, but have no idea who/what/where the architect/project is. Update: Architect Alex Athanasiadas 2015 Project (big shout out to for the info)

Next Vegetales Hydroponic Plant by CC Arquitectos in León, Mexico

CC Arquitectos links agriculture offices with water-filled patios

casa goia, em são paulo | projeto: renata pati | muito verde na fachada

Modern facade of wood slats, concrete, and vegetation at Casa Goia help screen the facade for privacy and shading in San Paolo. By Renata Pati // Get to know more Architecture Projects >

Jardim com caminho sobre o espelho d'água

Studio 102 converts Hanoi house into plant-covered office

click leads to interesting site, but.FIND THE PLAN to this house, please! Isay Weinfeld has designed the Grecia House in São Paulo, Brazil.

Casa de pedra, madeira e concreto, na Espanha (Foto: Mayte Piera / divulgação)

Um lar feito de pedra, madeira e concreto

abertura integrada

Gallery of V House / Agraz Arquitectos - 9

Weathered steel for custom mailboxes serving modern homes. This post, which also doubles as a mount for the address.

Yellow Metal design and manufacture high quality custom letterboxes, house numbers and signage for your home or business.

Arquitetos: Baumschlager Eberle Localização: Amsterdam, Holanda

Vodafone / Baumschlager Eberle

Oscar Niemeyer Movement © Werner Huthmacher Architects: Baumschlager Eberle Location: Amsterdam, The Netherlands Area: sqm Year: 2011

Wood and concrete inside the Mörike Gymnasium by Klumpp and Klumpp Architekten. Beautiful.

Mörike Gymnasium by Klumpp + Klumpp