Inspiratie | Woonkamer

De woonkamer is de ruimte waar rust en gezelligheid samenkomen. Je brengt veel tijd door in de woonkamer en daarom mag er veel tijd en aandacht kwijt aan het…
more
·
9 Pins
 1y
Collection by
two chairs sitting next to each other in front of a potted plant on the floor
Eetkamerstoel Filmore Green (set van 2)
Voeg vintage charme toe aan uw eetkamer of keuken met deze aantrekkelijke set van 2 Filmore eetkamerstoelen. De zwarte frames met taps toelopende poten hebben een ronde zitting met een gebogen rugleuning in Cameron groene bekleding.
a living room filled with lots of furniture next to a book shelf and coffee table
Herfst interieur
Het is alweer herfst.. is jouw interieur hier al klaar voor? Solfelt verkoopt de mooiste basics voor jouw herfstinterieur!
a vase with flowers on top of a table next to a fireplace
Monica Geuze Huisstijl
Monica Geuze heeft het rustige Vinkeveen verlaten voor een prachtig pand in hartje Amsterdam. Ze wil hier een nieuwe start maken samen met haar vriend Robbert. Bij een nieuw huis hoort natuurlijk een verbouwing en een nieuwe inrichting. Hier heeft Solfelt een steentje aan mogen bijdragen en het resultaat is adembenemend.
a living room with a couch, coffee table and window overlooking the cityscape
Vloerkleed Breck
Deze prachtige woonboot gevuld met verschillende merken zoals het vloerkleed Breck van EIcholtz, en de kussens van NOX studio. Een rustige basis aangevuld met kleurrijke assessoren.
De bezorgservice van Solfelt
Benieuwd naar de manier van levering bij Solfelt? in dit filmpje nemen we jou mee! Service met aandacht voor de meubels maar ook de klant. Heb jij je bestelling al geplaatst?
two white chairs sitting next to each other in a living room
Draaifauteuil Mirage Faux Shearling
Deze heerlijke Draaifauteuil Mirage Faux Shearling is 'De' fauteuil om een helle middag heerlijk op weg te zakken, de fauteuil heeft een hippe teddy stof en de stijlvolle gouden rand aan de onderkant.
a dining room table with two chairs and a vase on top of it in front of a wood paneled wall
Donkere woonkamer inrichten
Tips nodig hoe jij een donkere woonkamer moet inrichten? Doe het met de stijl van Dôme Deco. Dit merk heeft prachtige designmeubels die zullen stralen in elk interieur. Klik gauw verder en ontdek het! #domedeco #meubels #inrichten
a living room filled with white furniture and flowers in a vase on top of a table
Eichholtz woonkamer
Ga voor een luxe uitstraling in jouw interieur met de meubels van Eichholtz. Bij Solfelt kun je terecht voor een ruim assortiment luxe meubelen. Klik verder en laat je inspireren. #woonkamer #luxemeubelen #eichholtz
a living room filled with furniture and a tree in the middle of it's center
Woonkamer beige tinten
Ga jij jouw interieur een opknapbeurt geven? Kies een rustig interieur met een touch of gold! Een hele fijne combinatie waar je echt thuis kunt komen. Klik verder en ontdek onze meubels! #woonkamer #wooninspiratie #meubels