Silk-Ka

Bloemen en planten zorgen voor leven en sfeer in je interieur. Tenzij je geen groene vingers hebt, want dan staan je planten er lang niet altijd even mooi bij…
more
·
23 Pins
 5mo
Collection by
a small tree in a pot next to a wooden bench with the words solfeltt on it
Silk-ka plant 🌿💚
Breng de natuur naar binnen met deze prachtige kunstplant van Silk-ka! Geniet van de schoonheid zonder het gedoe van onderhoud, want deze plant zal nooit zijn bladeren laten vallen. Of je hem nu in de woonkamer of op kantoor plaatst, hij zal altijd zorgen voor de perfecte sfeer. 🌿💚
a table and chairs with plants in vases on the wall next to each other
Silk-ka Plant Kentia Palm Groen
De groene Kentia palm van Silk-ka is een kunstplant, maar deze is nauwelijks van echt te onderscheiden. De palm is 220 cm hoog, heeft mooie groene bladeren en een bruine stam. Deze kunstplant van Silk-ka is makkelijk te onderhouden en de bladeren vallen nooit uit. Plaats de luxe Kentia palm in de woonkamer of op kantoor voor een perfecte sfeer.
two vases with flowers and ferns on a table
Silk-ka Plant Varen
De plant Varen 183 cm van Silk-ka is een kunstplant, maar deze is nauwelijks van echt te onderscheiden. De plant is 183 cm hoog, heeft mooie groene bladeren en een donkere stam. Deze kunstplant van Silk-ka is makkelijk te onderhouden en de bladeren vallen nooit uit. Plaats de plant Varen 183 cm in de woonkamer of op kantoor voor een perfecte sfeer.
a potted plant sitting on top of a table
Silk-ka
Bloemen en planten zorgen voor leven en sfeer in je interieur. Tenzij je geen groene vingers hebt, want dan staan je planten er lang niet altijd even mooi bij. Gelukkig biedt Silk-ka daar een duurzame oplossing voor: zijden kunstplanten en kunstbomen. Kijk voor de Collectie op onze site en word geïnspireerd!
a potted plant sitting on top of a table next to a window with bamboo blinds
Silk-ka Plant Bamboe
De plant Bamboe groen 140 cm van Silk-ka is een kunstplant, maar deze is nauwelijks van echt te onderscheiden. De plant is 140 cm hoog, heeft mooie groene bladeren en een bruine stam. Deze kunstplant van Silk-ka is makkelijk te onderhouden en de bladeren vallen nooit uit. Plaats de luxe plant Bamboe groen 140 cm in de woonkamer of op kantoor voor een perfecte sfeer.
some green plants are growing in the woods
Silk-ka Plant Varen
De groene Varen van Silk-ka is een kunstplant, maar deze is nauwelijks van echt te onderscheiden. De kunstvaren is 156 cm hoog en heeft mooie groene bladeren. Deze kunstplant van Silk-ka is makkelijk te onderhouden en de bladeren vallen nooit uit. Plaats hem in de woonkamer of op kantoor voor een perfecte sfeer.
a vase filled with lots of colorful flowers on top of a table next to green chairs
Silk-ka planten en bloemen
De laatste zonnestralen van het jaar verwarmen de wereld en de natuur veranderd langzaam in een prachtig geel en oranje palet. Het leven lacht je toe in Autumn gold.
a potted plant sitting next to a window
Silk-ka kunstplant
Met de prachtige variatie van kunstplanten die Silk-ka bied word jouw woonkamer een. verbind buiten met binnen door groen toe te voegen!
a potted plant sitting on top of a wooden table in front of a window
Zijde kunstplant van SIlk-ka
Met de prachtige nep planten van Silk-ka fleur je jouw interieur helemaal op!
a potted plant sitting on top of a table next to a window with bamboo blinds
Zijde plant van Silk-ka
Met de planten van Silk-ka breng je de natuur in huis. De prachtige Silk-ka kunstplanten zijn van zijde materiaal waarmee de kwaliteit gegarandeerd is. Vindt nu Jouw kunstplant van Silk-ka bij Solf-felt
a potted plant sitting on top of a wooden bench next to a small tree
Kunst olijfboom Silk-ka
Creëer een mediterraans gevoel in huis met de kunst olijfbomen van Silk-Ka. Olijfbomen zijn stijlvolle bomen die zowel binnen als buiten een sfeervolle beleving bieden.
a sheep laying on a bench next to a potted plant
Silk-ka plant palm
De groene Kentia palm van Silk-ka is een kunstplant, maar deze is nauwelijks van echt te onderscheiden.
an olive tree in a black pot next to some stairs with pictures on the wall
Silk-ka kunst olijfboom
Creëer een mediterraans gevoel in huis met de kunst olijfbomen van Silk-Ka. Olijfbomen zijn stijlvolle bomen die zowel binnen als buiten een sfeervolle beleving bieden.
an olive tree in a black pot with pictures on the wall
Silk-ka kunst olijfboom
Creëer een mediterraans gevoel in huis met de kunst olijfbomen van Silk-Ka. Olijfbomen zijn stijlvolle bomen die zowel binnen als buiten een sfeervolle beleving bieden.
a potted plant with green leaves in it
Silk-ka boom
De Silk-ka kunstbomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. De boom heeft mooie groene bladeren en een bruine stam. Deze kunstplant van Silk-ka is makkelijk te onderhouden en de bladeren vallen nooit uit. Plaats de lichtgroene boom in de woonkamer of op kantoor voor een perfecte sfeer.