Versmissen

49 Pins
 1y
Collection by
a living room filled with furniture and a painting on the wall above it's coffee table
Versmissen Salontafel Durban
Een salontafel maakt de loungehoek helemaal af. Zo is een salontafel niet alleen functioneel, maar kan ook een hele belangrijke eyecatcher zijn voor je interieur. De Versmissen salontafels zijn veelal met de hand gemaakt en voorzien van hoogwaardige materialen.
a woman looking at fabrics on racks in a store
Versmissen Showroom
Vond je die bank prachtig, maar ben je benieuwd hoe hij zit? Heb je een mooie lamp gezien, maar ben je benieuwd hoe deze in een setting tot zijn recht komt? Of wil je weten hoe de stoelen matchen bij die eettafel? Bij Solfelt is het mogelijk om de showroom van elke leverancier te bezoeken.
a white table with black base on a white background
Versmissen Eettafel Cone 80
a table and chairs in front of a mirror
Versmissen Eetkamerstoel Sosis Bouclé
Eetkamerstoel Sosis is een stoel met een ronde zitting en een prachtige rugleuning. Eetkamerstoel Sosis zorgt voor een warme sfeer en een luxueuze uitstraling.
an upholstered chair with a circular seat and footstool in beige fabric
Versmissen Draaifauteuil Savoy Beige
Deze Draaifauteuil Savoy Beige is een ideaal toevoeging aan een kleine plek. doorat die klein en draaibaar is is het een charmante stoel die niet te veel aandacht zal trekken!
a gold metal shelf with marble top and two shelves on each side that have different types of trays
Versmissen Dressoir Architect Gold
De dressoir Architect Gold Is een luchtig en modern dressoir die past bij de salontafel Architect. Het dressoir is ook in zwart beschikbaar!
a living room filled with furniture and a rug on top of a carpeted floor
Versmissen Salontafel Architect small goud
De salontafel Architect small goud van Vermissen maakt jouw huis compleet. De bladen van de salontafel Architect small goud zijn gemaakt van natuursteen wat kan variëren in kleur en structuur. De salontafel is beschikbaar in de maten 60 en 100 cm en in de kleuren zwart en goud.
a couch sitting in front of a painting on the wall next to a coffee table
ersmissen Bank Metro 4-zits Licht
De Versmissen 4 zitsbank heeft een elegant en tijdloos ontwerp. Deze 4 zits-bank is heerlijk om lekker in weg te zakken als je thuiskomt van een lange werkdag. Maak de bank gezellig door er bijpassende kussentjes en kleedjes op te leggen.
a grey chair sitting on top of a white floor next to a book shelf filled with books
Versmissen Draaifauteuil Blakes Odense
Door de boucle stof in een donkere kleur te gebruiken komt de fauteuil nog knusser over. Een knuffelende stoel met een mooi lijnenspel en een fijne draai!
a living room filled with furniture and a chandelier hanging from the ceiling next to a round table
Versmissen Fauteuil Sketch palm groen
Met deze fauteuil die op een voet balanceert maak je een modern statement. Ook is de stoel tijdloos en niet trendgevoelig omdat de stof kan worden gekozen op ieders smaak!
a table with books and a bottle on it in front of a lamp that is next to a chair
Versmissen Dressoir Zulgo Natural
Versmissen Dressoir Zulgo Natural heeft mooie vlakken van diepte in de deuren waardoor die meer speels oogt dan een vlakke kastdeur! ideaal om een ruimte interessanter te laten ogen zonder veel toe te voegen!
two vases with flowers in them sit on a coffee table next to a couch
Versmissen Vaas Datoga Choker
De artistieke Versmissen Vaas Datoga Choker, die een mix van kleuren als bruin en oker heeft is een mooie opvulling van tafels, kasten, bureaus, salontafels, en side tables! nog leuker is dat het in een set van 2 kan worden neergezet samen met de Vaas Datoga Teeth!
a living room with a couch, ottoman and large circular artwork on the wall behind it
Versmissen Spiegel Bellagio
Met deze speelse kleurrijke spiegels van Versmissen verblijd je ieder interieur. door zijn unieke vormen en kleuren kan het een mooie eye-chater zijn in een neutraal interieur als een verbindend assessors in een kleurijk interieur!
a black and white vase sitting on top of a table in front of a couch
Versmissen Bijzettafel Elysium
Deze artistieke metalen koffietafel is een mooie eyecatcher voor je interieur. de tafel heeft een stoere en moderne uitstraling en is interessant om naar te kijken! Doordat elke tafel met de hand word gemaakt zul je altijd een unique product hebben