More ideas from walter
The main living area of this home is open to the backyard, with large overhangs providing shade for the interior, important for those hot Australian days.

Australian architect Sarah Waller has sent us photos of her latest project a modern home overlooking a golf course that she designed for herself and her family : : Frysteen

This master bathroom opens up to the outside, where there's a secluded area home to an outdoor shower and a deep free-standing bath.

Architect Sarah Waller has designed a modern home for herself and her family, that is all about indoor/outdoor living and minimalist interiors.

In this minimalist kitchen, fine matt black laminate and marble-look porcelain used in the design of the islands , and a large black box hides the essentials of the kitchen. Inside there's plenty of storage, an additional butlers sink and extra prep space.

In this minimalist kitchen, fine matt black laminate and marble-look porcelain used in the design of the islands , and a large black box hides the essentials of the kitchen. Inside theres plenty of storage, an additional butlers sink and extra prep space.

At the rear of this home, there's lawn area before stepping down to the swimming pool surrounded by lush landscaping, that helps to create a resort-like atmosphere.

Architect Sarah Waller has designed a modern home for herself and her family, that is all about indoor/outdoor living and minimalist interiors.

In this minimalist kitchen, fine matt black laminate and marble-look porcelain used in the design of the islands , and a large black box hides the essentials of the kitchen. Inside there's plenty of storage, an additional butlers sink and extra prep space.

In this minimalist kitchen, fine matt black laminate and marble-look porcelain used in the design of the islands , and a large black box hides the essentials of the kitchen. Inside theres plenty of storage, an additional butlers sink and extra prep space.

a minha casa de sonho

La Boyita Residence is a stunning beach house designed by Argentinian firm Estudio Martin Gomez Arquitectos located in La Boyita, Punta del Este, Uruguay.